The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
COOKIES
We gebruiken cookies om je ervaring op onze website te verbeteren Conform ons privacybeleid vragen wij je toestemming voor het plaatsen van cookies.
Lees meer
KleurCrispy, subtiele zalmroze kleur met een persistente en elegante mousse
NeusVerkwikkende neus met aangename zuren. Subtiele fruittoets van jonge bosaardbeitjes, framboos, rabarber. Na wat walsen van het glas komen de brioche, gist en karamel tonen naar boven.
SmaakElegante, zachte mousse, waarbij subtiel weer het jonge rode fruit waarneembaar is. Fijne lange persistente afdronk met aangename zuren een klein zoetje in de finale.
BodemAlle wijnstokken worden bewerkt met respect voor de biologische cultuur, de wijnstok en het terroir, om het beste eruit te halen en om alle subtiliteit in elk wijn te krijgen. De wijngaard is verspreid over vlakke bodems (zand en alluvium) en op de zonnige hellingen van Ammerschwihr (graniet en kalksteen)
VinificatieDe druiven worden handmatig geoogst. De wijn is gemaakt volgens de méthode traditionelle, dus met tweede vergisting op de fles.
Ideaal aperitief met kleine hapjes. Heerlijk bij rauw oesters, carpaccio coquilles. Bernard Schneider zelf zweert bij Poulet au Champagne. Probeer het ook eens met heerlijke brie de Meaux of jonge geitenkaas.