The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
COOKIES
We gebruiken cookies om je ervaring op onze website te verbeteren Conform ons privacybeleid vragen wij je toestemming voor het plaatsen van cookies.
Lees meer
NeusRijke expressie: perzik, meloen en Williams peer, maar ook floraal (Marseille zeep).
SmaakBuitengewoon smaakkrachtige aanzet. Uitgesproken weelderig en door het bescheiden zuurgehalte komt de warmte (alcohol) wat meer naar voren. Genereus in smaak, maar ook in contrasten. Een wijn die optimaal tot z’n recht komt in combinatie met het juiste culinaire tegenspel.
VinificatieEenmaal in de kelder aangekomen worden de druiven zacht geperst. De vergisting vindt plaats in RVS-tanks bij een temperatuur van maximaal 18 °C. 10% van de druiven wordt vergist in grote vaten van 5 hl met dagelijkse bâtonnage. De wijn rijpt vervolgens ´sur lie´ op dezelfde tanks.
Wijngaardslakken in knoflook/peterselie-boter, geroosterde inktvis, ambachtelijke, grove paté’s van of met lever (kip, gans of eend) en smeuïge Gorgonzola-kaas.