The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
COOKIES
We gebruiken cookies om je ervaring op onze website te verbeteren Conform ons privacybeleid vragen wij je toestemming voor het plaatsen van cookies.
Lees meer
NeusVerrassend open expressie met tonen van gist en brioche-brood, maar ook zacht geel fruit, citrus en weidebloemen.
SmaakDe vrij 'vaste' mousse valt direct op; de wijn neemt gemakkelijk bezit van de gehele mond en dan blijkt hoe verfijnd de parels zijn. Geen speldeprikken, maar een zacht, haast kietelend gevoel in de mond. Delicaat en verfrissend. Het restsuikergehalte is zeer beperkt: volgens de champagne-standaard zou dit in de categorie "Brut" vallen.
BodemDe druiven komen uit de subregio Valdobbiadene, door kenners gezien als dé regio voor prosecco.
VinificatieVergisting vindt plaats in RVS cuves. De mousse komt in de wijn door de methode Charmat (cuve close).
Hét aperitief op een lome zondagmiddag. Wacht niet op een feestelijk moment, maar creëer er een. Met enkele antipasti/tapas/fingerfood binnen handbereik kan er weinig mis gaan.