The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
COOKIES
We gebruiken cookies om je ervaring op onze website te verbeteren Conform ons privacybeleid vragen wij je toestemming voor het plaatsen van cookies.
Lees meer
KleurPrachtige zachtgele kleur met een gouden schakering. Heel typisch voor deze druif.
NeusHeel herkenbare uitbundige en uitnodigende neus volop lentebloesem, steenfruit en een druppel rauwe honing.
SmaakEenmaal in de mond gaat het feest der herkenning door: royaal en rijp, maar gelukkig zonder overdaad en mét behoud van frisheid.
BodemSan Felo telt in totaal zo’n 50 hectare, waarvan 2/3 deel is aangeplant met druivenstokken. Voor voldoende biodiversiteit in en rondom de wijngaarden wordt het overige deel van de grond bewust aan de natuur overgelaten.
Een risotto met grote garnalen is de eerste combinatie die ons te binnen schiet, maar meer is natuurlijk mogelijk. Wat te denken van crostini met kippenleverparfait? Zelfs een kalfsschnitzel uit de roomboter zouden we wel aandurven. Tenslotte een tip van Federico Vanni zelf: acquacotta, oftewel broodsoep. Het familierecept sturen we u op verzoek met plezier toe!