The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
COOKIES
We gebruiken cookies om je ervaring op onze website te verbeteren Conform ons privacybeleid vragen wij je toestemming voor het plaatsen van cookies.
Lees meer
KleurPrachtige purperpaarse kleur met een zekere mate van transparantie.
NeusHet proeven van dergelijke wijnen uit de Noordelijke Rhône is eigenlijk een les in nederigheid… verplichte kost voor iedere zichzelf serieus nemende wijndrinker (m/v). Dit is zo puur en zo naturel. Wijn om even stil van te worden. Volop zwarte vruchten zoals opalpruimen, Varikse kersen en prachtig rijpe bramen. Subtiel gekruid (laurierblad, tijm), een fractie vers gebrande arabica-bonen en dat alles ondersteund (niet meer dan dat!) met eersteklas eikenhout. Wars van overdaad en weelde in de neus.
SmaakFijnbesnaarde, frisse aanzet waaruit de (relatieve) koelte van de geboortegrond van de druiven spreekt. En dat niet alleen, ook de granieten bodem is herkenbaar. De graniet-toets is vergelijkbaar met de allergrootste wijnen uit de Beaujolais (Domaine de la Grand’Cour, Dutraive bijvoorbeeld). Uiterst kundig gedoseerde zuurgraad en een tanninestructuur die solide is, maar geenszins massief. Ook het fruit mag volop spreken. Fenomenale lengte.
Reefilet en hazenrug zijn dé partners als u rood vlees prefereert. We kunnen een lichte voorkeur voor mager kalfsvlees echter niet onderdrukken… Een kalfsbiefstuk, puur, alleen even gebakken in de roomboter. Verrukkelijke combinatie!